Vrijdag 19 maart 2021

Hittebescherming: een “hot topic”

Gebruik jij regelmatig stijltang, krultang of föhn? Lees dan snel verder en ontdek alle ins en outs op het gebied van hittebescherming.

Hoewel heel wat Kevin Murphy producten reeds hittebescherming bevatten, is er toch een enorme behoefte bij kappers en consumenten naar een specifiek hitte beschermend product. Zeker omdat er steeds meer mensen zijn die bijna dagelijks met warmte hun haren stylen. We zijn daarom blij dat we HEATED.DEFENSE kunnen voorstellen. Een hittebeschermende leave-in mousse volgens de allernieuwste technologie.

Wat is het?

Heated Defense beschermt de haarschubben en bewaakt de integriteit van het haar, en dit tot 232°C. Heated.defense is een leave-in bescherming die gewichtsloos en onzichtbaar is en daarom perfect te combineren is met de andere Kevin Murphy stylingproducten.

TOP INGREDIËNTEN:

  • Copolymeren die het product selectief binden aan beschadigde zones in het haar om deze te beschermen en verbeteren.
  • Quinoa verzorgt het haar, hydrateert en versterkt. Onderdeel van het beschermende hitteschild.
  • Jojoba- en castorolie verbetert de natuurlijke weerstand van het haar.
  • Polyquaternium maakt het oppervlakte van het haar glad, verzorgt en is onderdeel van het beschermende hitteschild.

Gebruik Heated Defense op vochtig haar na je wash en rinse. Gebruik je favoriete stylingproducten zoals je dat normaal zou doen, maar plaats eerst het "beschermingsschild" op je haren: 1 tot 3 pompjes van deze mousse (afhankelijk van je haarlengte) zijn voldoende om het haar te beschermen, glad te maken, ontwarren en klaar te maken voor de dagelijkse stress door warmtestyling.

  • biedt hittebescherming tot 232°C
  • vermindert schade
  • maakt glad, ontwart en verzacht
  • vrij van sulfaten, parabenen en dierenleed

De man - Kevin Murphy - vertelt het zelf:

"Op de set en backstage gaat het haar van de modellen door verschillende veranderingen. Vaak worden er warme tools gebruikt om de look volledig af te maken, denk aan stijltangen, krultangen, rollers en natuurlijk de onmisbare föhns. Ook thuis stylen onze klanten hun haren bijna dagelijks met hitte tools. Daarom wilde ik een dedicated heat protection product toevoegen aan onze productlijn."

Meer weten?

Zoek eens op social media naar #heateddefense en check het filmpje met de boterham en broodrooster. Nieuwsgierig of de boterham wordt beschermt tegen de hitte..?! Wij weten het wel!

Boek nu online