Dinsdag 09 maart 2021

Je haar herstellen in 4 minuten. Hoe dan?!

Wauw... "Herstel je haar in 4 minuten. Zacht, glad en sterk haar dat als nieuw aanvoelt." Maar hoe dan? Zul je vast denken... Het antwoord is biomimetic hair science.

Bio... wat? Biomimetica is de wetenschap die biologische ideeën uit de natuur imiteert voor menselijke toepassingen. En dat is de kracht van K18; het eerste product dat biomimetica gebruikt om de keratineketens van het haar opnieuw te verbinden. Een revolutionaire formule die de wereld verovert en waarvoor je nu al terecht kunt bij Milano Pro. En het duurt maar 4 minuutjes!

Winnende formule

K18 is niet voor niets de ELLE Future of Beauty winnaar 2020. De K18 formule werd gepatenteerd na het scannen en analyseren van alle 1.242 menselijke keratine-eiwitten. Na tien jaar lang onderzoek, werd een unieke reeks peptiden ontdekt die het wetenschappelijk mogelijk maakt om haar dat beschadigd is door chemische behandelingen, maar ook door thermische en mechanische styling, terug te brengen naar de oorspronkelijke, veerkrachtige staat.

DE ENIGE GEPATENTEERDE BIOACTIEVE PEPTIDE BEHANDELING WAARVAN KLINISCH IS BEWEZEN DAT HET BESCHADIGING TEGENGAAT
van kleuring en blondering, chemische behandelingen, hitte en mechanische schade.

Door beschadiging tijdens styling, blondering en kleuringen zijn de keratineketens in je haar gebroken. K18 verbindt deze keratineketens opnieuw en vult de ketens daar aan waar de beschadigingen zitten. Hoe meer beschadigingen in het haar, hoe groter het resultaat. En dan gaat het NIET om een tijdelijk effect of een voedende boost, maar écht hair like new.

The future of hair repair is here

Okay supergaaf, dat wil ik meemaken. En nu? Het is belangrijk dat een professionele hairdesigner eerst naar je haar kijkt om te zien wat jouw haarbehoefte is. K18 start met een in-salon treatment die geïntegreerd kan worden in je knip- of kleurbehandeling. Deze voorbehandeling, die diep doordringt in de cortex van het haar, versterkt het haar voorafgaand een (chemische) behandeling. Zo combineer je haargezondheid optimaal met mooi en happy haar.

Dat kost bij Milano Pro:
K18
treatment only € 22
K18
bij haircut + € 22
K18
bij keratineboost treatment + € 22
K18
bij permanent + € 27
K18
bij blondeer- óf kleurbehandeling + € 27
K18
bij blondeer- én kleurbehandeling + € 33

Gegarandeerd dat je blij zult zijn met het effect van K18. Het is dan ook mogelijk om thuis met het K18 leave-in moleculair herstellend haarmasker verder te gaan. Hier komt een instructie bij van je hairdesigner, want iedere haartype, -lengte en haarstructuur vergt natuurlijk een andere benadering.

Dat kost bij Milano Pro:
K18
leave-in moleculair mask 5ml € 11,95 circa 3 behandelingen
K18 leave-in moleculair mask 50ml € 74,95 circa een jaar supply

Meer weten?

Kijk eens op www.k18-hair.nl of www.k18hair.com voor meer informatie, uitleg en beelden. Check ook #healyourhair #hairlikenew #healthyhair #k18hair en @k18hair_netherlands op Insta of Facebook.
 

Check! Zoals je gewend bent van de Milano Pro standaarden, K18 is helemaal:

  • Vegan
  • Color safe
  • Cruelty free
  • Lichtgewicht technologie
Boek nu online