Return of the BLOW.DRY - inspiratie alert!

Als er íets is dat de afgelopen tijd ons heeft geleerd, is het wel dat een klein beetje inspanning heel veel teweeg kan brengen! Zelfs een kleine upgrade, zoals je yogabroek boven je huispak verkiezen, brengt het gevoel van normaliteit een klein beetje terug. Als het op haartrends aankomt, geeft de terugkeer van föhnen ons alle inspiratie die we nodig hebben om nieuw leven in komend seizoen te blazen. En met vier nieuwe BLOW.DRY-producten van KEVIN.MURPHY is dat nog makkelijker!

INTRODUCING: KEVIN.MURPHY BLOW.DRY

4 Nieuwe krachtpatsers!
EXTEND THE LIFE OF YOUR BLOW.DRY


Een lijn die zich toelegt op het creëren van langdurige resultaten, thuis en bij Milano Pro. De nieuwe BLOW.DRY-lijn bestaat uit EVER.SMOOTH, EVER.BOUNCE, EVER.LIFT & EVER.THICKEN. Ze zijn ieder geformuleerd met Long Chain Polymers technologie, dat een duurzaam verknoopt netwerk op het haar creëert, zonder gewicht of residu toe te voegen. Deze door warmte geactiveerde stylers:

▪︎ verzegelen het vochtgehalte (moisture)

▪︎ herstellen beschadigd haar

▪︎ sluiten water uit (sneller droog!) en zijn vochtresistent (badkamereffect)

▪︎ bestrijden kroezen

en voorzien ieder in een specifiek warmtestyling resultaat: SMOOTH, BOUNCE, LIFT, THICKEN.EVER.SMOOTH is geweldig voor alle haartypes en -texturen. Deze door warmte geactiveerde formule helpt de levensduur van je BLOW.DRY te verlengen en zorgt voor een zijdezachte, pluisvrije finish. Technologie ontleend aan huidverzorging - een houtschorscomplex van blauwe cipres, witte cipres en citroenaspen gedragen zich als AHA's - om de conditie te verbeteren en het haar te beschermen.

EVER.BOUNCE bevat een fytovoedingscomplex van Turkse zilverlinde dat een beschermende laag vormt rond elke streng of krul, om een veerkrachtige finish te bereiken. Daarnaast bevat EVER.BOUNCE Australisch Waratah-bloemextract om het haar te conditioneren, veerkracht, volume en hold toe te voegen en toch natuurlijke beweging mogelijk te maken. Ideaal voor bouncy curls, beach wave, slag en beweeglijk haar.


EVER.LIFT Ben je op zoek naar extra volume? EVER.LIFT zit boordevol krachtige antioxidanten uit Kevin Murphy's Zen Complex, plus een mix van Arctische root extract en Tasmaanse lavendelextract. Dit, in combinatie met de Long Chain Polymers technologie, zorgt ervoor dat omgevingsfactoren minder schade kunnen toebrengen en gedane schade wordt hersteld. Dat alles terwijl EVER.LIFT een mooie volumineuze lift in het haar creëert.


EVER.THICKEN kan op elk haartype worden gebruikt, maar is vooral voor mensen die op zoek zijn naar een verdikkend effect waardoor het haar er voller uit ziet. Het cotton sprout complex zorgt voor dichtheid en dikker ogend haar, terwijl vitamine E en linoleenzuur de lokken voeden om een ​​hoogglans finish te garanderen. Pea sprout extracten zijn een rijke bron van voedingsstoffen in EVER.THICKEN, evenals plantmetabolieten zoals isoflavonen. Creëert sterker, dikker en voller haar.

WHY YOU'LL LOVE IT


Elke dag wordt ons haar blootgesteld aan omgevingsstressoren die van invloed zijn op het uiterlijk van onze haren. Alles, van zonneschijn tot hittestyling, kan leiden tot schade, gespleten haarpunten en voortijdige kleurvervaging.

De technologie in de innovatieve BLOW.DRY-lijn werkt van binnen naar buiten om schade te verminderen en tegelijkertijd een duurzame afwerking te creëren die houdt. En dat kun je niet alleen in de salon, maar thuis zelf ook bereiken! BLOW.DRY is een resultaatgerichte lijn die helpt bij specifieke haardoelen en tegelijkertijd je stijl verlengt.


Uiteraard - zoals je van KEVIN.MURPHY en Milano Pro gewend bent - is de lijn 100%: ▪︎ sulfaat- & parabeenvrij ▪︎ gewichtloos

▪︎ kleur veilig

▪︎ cruelty free

▪︎ eco friendly

▪︎ gerecyclede verpakkingsmaterialen (ocean waste plastic)


Recente blogposts

Alles weergeven