Dit zijn dé haarkleuren van najaar 2020

Wat doen de haarkleurtrends dit najaar? Heel simpel... Alles wat eetbaar is! Je moet er misschien nog lang niet aan denken, want deze week stijgen de temperaturen nog één keer naar zomerse maatstaven. Maar wat is er niet leuker dan alvast nadenken over hoe je jouw hairdo wilt komende herfst en winter?! We hebben voor jouw inspiratie alvast de meest trendy haarkleuren van najaar 2020 verzameld. Warme tinten mogen weer; het hoeft niet allemaal meer koel en assig te zijn.


Eetbare kleur: Honing

Honingblonde baby lights of low lights. Klinkt dat niet heerlijk? Alleen al van de benamingen word je blij.


Eetbare kleur: Karamel

'Salted caramel mocha’ of ‘caramel drizzle’; deze haarkleuren mogen dan Starbucks-ish klinken, maar niets is minder waar. Dit seizoen geldt: hoe rijker de kleur, hoe beter. Een rijke kleur betekent dat deze diep verzadigd is en contrast heeft. Het mixen van zowel warme als koude kleurtonen zorgt hiervoor.


Drinkbare kleur: Koffie

Café au lait; cappucino, espresso, coffee mocca; zomaar wat benamingen die voor ontzettend mooie, trendy haarkleuringen staan. Helemaal hot op Insta is op 't moment de "cold brew" waarbij koffie- en mahonie-kleurige accenten als een warm drankje geserveerd worden!

Eetbare kleur: Chocola

Bittere, diep donkere chocolade is de inspiratie voor deze kleurtrend. Chocola is de ultieme smaakmaker voor donkerwarme kleuringen. Puur op z'n mooist!

Trend: Fade en balayage

Al die eetbare trendkleuren gaan hand in hand met balayage en fade verftechnieken; ooit gestart als trend maar bewezen een blijvertje! De balayages van nu zijn wel wat genuanceerder in kleurverloop; natuurlijk, zacht en vooral vloeiende, subtiele overgangen. Met zijn onderhouds- en uitgroeivriendelijke kenmerk is de balayage helemaal geliefd en perfect passend bij de warme, rijke kleurtrends van najaar 2020!


Vind jij dat wel wat, zo'n eet(of drink-)baar kleurtje? Onze hairdesigners weten er alles van. Boek gerust een service afspraak in. Dan kijken we samen - onder het genot van een cappucino - naar de juiste kleur voor jouw haar, gezicht en mood, en vertellen we precies welke kosten daar bij horen. Dan kom je ook nooit voor onverwachte verrassingen te staan! Ready for autumn, yes we are met deze (h)eerlijke haarkleuren!
Recente blogposts

Alles weergeven