PEDICURE & NAILS

WELKOM

In het hart van Milano Pro bevindt zich de pedicure- en nagelstudio van Kathy van Elden. Een unieke samenwerking onder een gezamenlijk gedragen filosofie; een warm onthaal en vakkundige nail- en pedicure treatments.

 


(MEDISCHE) PEDICURE

De medisch pedicure houdt zich, net als de pedicure, bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen (eelt, likdoorns, ingegroeide nagels, kloven). Daarnaast voert de medisch pedicure ook specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de risicovoet, waarbij ten gevolge van een ziekte of andere oorzaken een verhoogd risico aanwezig is op complicaties.

 

Pedicure gaat natuurlijk ook over de cosmetische kant van het vak en je kunt dan ook bij ons terecht voor een prachtige gelpolish of een heerlijke verwenbehandeling voor de voeten. Of wat dacht je van de nieuwe voet- en beenmassage?

Pedicure Milano Pro

De wellness- en pedicurebehandelingen worden verzorgd met de producten van Ginkels; “Dutch Natural Based Cosmetics”. De producten worden zo veel mogelijk op basis van natuurlijke ingrediënten geformuleerd; ze zijn hierdoor huidvriendelijk en geven een ultiem gevoel van luxe en wellness.

Wij zijn officieel verkooppunt van WandelWol; het antidruk-product dat bestaat uit een hybride melange van 100% schapenwol. Geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, voetstand-afwijkingen, pijnlijke likdoorns, wintertenen, hielspoor en bij branderig gevoel onder de bal van de voet.

 

NAIL TECH

Er is geen betere finishing touch voor je look dan mooie handen en een set perfect afgewerkte nagels. En daarvoor ben je op de juiste plek! Er wordt gewerkt met natuurlijke verstevigende gel en een oneindig assortiment kleuren van Astonishing, Lily Nails en Gelish.

Gelnagels zijn helemaal ‘in’. Ze zijn dun, sterk en zien er echter uit dan ooit. Samen met Kathy ga je voor een optimale nagellengte en -vorm die past bij jouw wensen en leefstijl. Daarna kies je een gelpolish kleur, of, ga voor een compleet kleurenpalet! Met al je nail art ideeën kun je je helemaal uitleven, bijvoorbeeld glitters, fairy dust, chroom, een stempel... noem het maar op; de mogelijkheden zijn oneindig! Tenslotte de afwerking met een matte of glans toplaag, waarna je niet meer kunt stoppen met het bewonderen van je prachtige nieuwe nagelset.

Nagelbijters hebben vaak pijnlijke en gevoelige handen die ze graag verstoppen. Hier is een speciaal programma voor ontwikkeld. Tijdens het behandelplan genezen je vingers en nemen je nagels weer een normale vorm aan. Het is intensief in het begin, maar het levert je mooi verzorgde handen en nagels op waar je trots op zult worden. Love and show your nails!

WELLNESS

Hard werkende handen en voeten hebben ook relaxing time nodig! Bij de wellness manicure en pedicure behandelingen worden de beste technieken en producten gebruikt om jou even dat momentje te geven waar je zo aan toe bent. Geef je handen en voeten een boost door je huid te versterken en verzachten. Want die extra verzorging kan je huid wel gebruiken in de wintermaanden. En laat je even helemaal wegvoeren door ontspannende massagetechnieken. Een cadeautje aan jezelf...

PRIJZEN

Wist je dat de intake en een kopje koffie, cappuccino, thee of water er altijd bij hoort? Gewoon gastvrij; want zo hoort 't.


 

Bekijk hier onze behandelingen en prijzen.


 

Neem contact op voor meer informatie.

MANI/PEDI PLEASE!