HAIR EXTENSIONS

Milano Pro Hair Extensions

LENGTH

VOLUME

COSMEDICAL

HAIREXTENSIONS

Geen vrouw is hetzelfde. Maar iedere vrouw is wel graag van top tot teen verzorgd. Één van de belangrijkste ingrediënten van een modern en verzorgd uiterlijk is ongetwijfeld het haar. Met hairextensions is het mogelijk een haarverlenging en/of – verdikking volledig aan te passen naar jouw wensen!

 

Onze gecertificeerde specialisten verzorgen hairextensions in verschillende uitvoeringen, lengtes en (gepatenteerde) Colormelts. Daarmee biedt ons systeem ultieme flexibiliteit en is het resultaat 100% persoonlijk met behoud van de natuurlijke uitstraling. 
 

Heb jij interesse in hairextensions? Dat begint altijd met een service afspraak. Daarin gaan we álles met jou bespreken. En dat is véél. Trek er dus gerust een half uur voor uit. Uit de service afspraak zal blijken welk van onze twee systemen het beste bij jou past:

TAPE EXTENSIONS

Onze exclusieve, ultradunne en waterafstotende tape extensions zijn van superieure kwaliteit Indisch remi natuurhaar in combinatie met haarvriendelijke, hypo-allergene tape bevestiging. Dit resulteert in een discrete en comfortabele haarverlenging en/of –verdikking die onberispelijk en onzichtbaar samenvoegt met het natuurlijke haar. Na 8 tot 10 weken kunnen de extensions haarvriendelijk en eenvoudig worden verwijderd en direct worden herplaatst bij de wortel. Dit maakt de tape extensions herbruikbaar en dus voordelig in het gebruik.

ULTIEME KWALITEIT.
 

HAARVRIENDELIJK.
 

OPTIMAAL DRAAGCOMFORT.

NANORING EXTENSIONS

Nanoring hairextensions is de nieuwste applicatietechniek en soortgelijk aan de populaire microring techniek, alleen de ringen zijn nog kleiner en nog minder zichtbaar. Je kan haast wel zeggen, bijna onzichtbaar. Het voelt en ziet er heel natuurlijk uit, omdat ze optisch vrijwel niet zichtbaar zijn en zeer licht van gewicht! 

 

ULTRADUN. DISCREET. ONBERISPELIJK .


We werken uitsluitend met het allerbeste 100% human hair remy gesorteerd, voor nanorings. Het haar blijft zacht, klitvrij,  is herplaatsbaar en gaat gemakkelijk een jaar mee mits de juiste verzorging wordt toegepast.

COSMEDICAL

Veel vrouwen lijden aan dun of héél dun haar, sommige zelfs aan ernstig haarverlies. De oorzaken kunnen genetische aanleg zijn, maar ook hormonale schommelingen tijdens de menopauze, extreme stress, de na-effecten van een zwangerschap of de bijwerkingen van medicatie. Ons systeem biedt een gezonde, haarvriendelijke, semi-permanente oplossing voor ernstige vormen van haarverlies. Bij deze methode hoeft het eigen haar niet geschoren te worden!

MEER VOLUME. MEER LENGTE. NATUURLIJKE LOOK.

 

PRIJZEN

De juiste prijs die hoort bij hairextensions is afhankelijk van heel veel verschillende factoren, bijvoorbeeld tape- of nanoring extensions, de lengte en de hoeveelheid. En dat is weer afhankelijk van jouw wensen en haar. We bieden meer dan 500 verschillende kleurencombinaties, highlights, ombre en balayage, modekleuren en zelfs een subtiele uitgroei. Kom vooral langs voor een vrijblijvende en gratis service afspraak, zodat we jou de prijs kunnen geven die hoort bij jouw wensen!


 

Neem contact op voor meer informatie.