Ultra dun. Discreet. 100% natuurhaar

Milano Pro is een multi gediplomeerd, gecertificeerd en officiële hair extensions salon.

Één van de belangrijkste aspecten van ons uiterlijk is ongetwijfeld het haar. Met onze hair extensions is het mogelijk een haarverlenging en/of – verdikking volledig aan te passen naar de wens van iedere vrouw!

  • Length
  • Volume
  • Cosmedical

Hypoallergeen systeem
Milano Pro kiest voor de ultradunne en waterafstotende tape extensions van Hairtalk. De superieure kwaliteit Indisch remi natuurhaar in combinatie met haarvriendelijke, hypoallergene tapebevestiging resulteert in een discrete en comfortabele haarverlenging en/of – verdikking die onberispelijk en onzichtbaar samenvoegt met het natuurlijke haar.

Het tape systeem maakt gebruik van een uniek kleefmiddel van medische kwaliteit; geen spanning op het haar en de hoofdhuid, maar juist een uiterst vlakke, elastische en “meebewegende” verbinding. Dat betekent: optimaal draagcomfort.

Cosmedische oplossingen
Bij hair extensions hoeft het niet altijd om een verlenging van 50 centimeter te gaan; we zetten het ook in bij dun(ner wordend) haar of voor discrete, cosmedische oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan haaruitval of kale plekken als gevolg van ziekte (alopecia), hormonale disbalans of medicatie. Onze innovatieve technologie zorgt ervoor dat de natuurlijk uitziende extensions met de juiste groeirichting worden ingezet. De extensions zijn met de hand gemaakt met een techniek waardoor het lijkt alsof de haren uit de hoofdhuid groeien. Perfect voor het toevoegen van volume op de kruin, bij de slapen of andere kwetsbare plekken. Het resultaat is een onberispelijke, vollere haardos.

Het laten zetten en hergebruiken
Voorafgaand aan het laten zetten van hair extensions, gaat altijd eerst een serviceafspraak bij ons in de salon met onze gecertificeerde Hairtalk specialist (zie: “wat kosten hair extensions?). Onze specialist plaatst in 45 tot 60 minuten een volledige set hair extensions. Je voelt direct hoe licht en natuurlijk het draagcomfort is. Na 8 tot 10 weken worden de extensions haarvriendelijk en eenvoudig verwijderd door de specialist en direct weer herplaatst bij de wortel. Dit maakt de extensions herbruikbaar en dus voordelig in het gebruik.

Verzorging
Het juist verzorgen van hair extensions is zeer belangrijk. De extensions krijgen namelijk geen voeding van de hoofdhuid, zoals je eigen haren wel krijgen. Onze speciale 'Extensions Care Kit' zorgt er daarom voor dat het haar op de juiste manier wordt gevoed en de levensduur van de extensions gewaarborgd wordt.

Minimale haarlengte
Hair extensions is mogelijk als je haar 10/15 cm lang is. Het is nog mooier als je haar langer is. De minimale lengte is nodig om een zo natuurlijk mogelijke overloop tussen het eigen haar en de extensions te creëren, zodat de hair extensions ‘onzichtbaar’ zijn.

Wat kosten hair extensions?
Dat is afhankelijk van een aantal factoren, bijvoorbeeld: hoeveel en welk effect wil je bereiken? Wat voor een type haar heb je van jezelf? Wil je een speciaal effect, bijvoorbeeld een natuurlijke uitgroei, een kleuren blend of krultextuur? Wat verwacht je van het resultaat?

Om dit alles vast te stellen en tot de juiste prijs te komen, vragen wij om een “Hair extensions service afspraak” in te boeken. Dit is kosteloos, duurt een half uur en met een lekkere kop koffie gaan we alle wensen, mogelijkheden, verwachtingen en kosten bespreken, want ieder mens en iedere haarwens is anders. Hair extensions is een product-op-maat!

Wil je onze resultaten zien op het gebied van hair extensions?
Ga naar onze Insta

Boek nu online
Ultra dun. Discreet. 100% natuurhaar

NEW hairtalk® PRO extensions: Made to Blend

Boek nu online