Cutting-edge creëren met de schaar

Je neemt plaats in de kappersstoel en eenmaal in de handen van jouw favoriete hairdesigner, volgt een in-depth consult waarin we jouw wensen, ideeën, conditie en opties bespreken. Daar start onze kwaliteit en de 100% tevredenheidsgarantie.

Hairdesign is niet zomaar een knipbeurt, maar creëren met de schaar. Onze gasten houden van het vakmanschap en de precisie waarmee wij hair design serieus nemen. En dat gaat hand in hand met een luxe, verse bonen koffie, biologische thee, fris of fruitsap voor de innerlijke mens, nog voordat er zelfs maar een schaar aan te pas is gekomen.

Voor het knippen hanteren wij genderneutrale prijzen en een junior tarief t/m 18 jaar.

Hair design gaat verder

Een speciaal feest, een avondje uit; wij creëren de look voor jouw gelegenheid! Kies een chique opgestoken kapsel, glamourous golvend haar, een bohemian vlecht, volume dat blíjft… en we verzekeren dat jouw speciale moment een high-fashion statement wordt. Runway of magazine look; wij hebben het in de vingers!

Onze exclusief Kevin.Murphy opgeleide en geïnspireerde hairdesigners denken verder dan de kappersstoel en onze creatieve merkstijl blijft daarom altijd in ontwikkeling. Dat geeft onze professionals een toonaangevende stem in het veld.

Boek nu online
Cutting-edge creëren met de schaarCutting-edge creëren met de schaar

“A haircut makes me feel like a new person”

Boek nu online