Healthy hair = happy hair

Voor het laten uitkomen van al je haardromen, is haargezondheid het eerste uitgangspunt. Immers, voor een Instagram waardige balayage moet soms eerst je hair health op peil worden gebracht.

Heb je jouw haar te vaak door de stijltang gehaald? Heb je dun(ner wordend) haar of hevig pluizend en onhandelbaar haar? Hangt het alleen nog maar plat of breekt het af doordat het te vaak geverfd is? Hiervoor hebben wij gespecialiseerde producten en programma’s voor.

K18; het paradepaardje onder de haar herstellers
Haar dat ernstig beschadigt is, neemt geen keratine of andere voedende werkstoffen meer op. In zo’n geval is er nog maar één oplossing en die heet K18! Dit revolutionaire product maakt gebruik van biomimetische wetenschap om op moleculair niveau het haar te herstellen tot in de cuticula, cortex én medulla laag! Hoe meer beschadigingen, hoe groter het resultaat. En dat in slechts 4 minuten!

Gepatenteerd na 10 jaar lang onderzoek, maakt de unieke reeks peptiden van K18 het mogelijk om het haar te herstellen als nieuw. Met blijvend effect. Door biomimetica worden de keratineketens opnieuw verbonden en aangevuld waar de ketens verbroken waren door omgevingsfactoren, blondering, kleuring, thermische of chemische behandelingen.

Bij Milano Pro kun je K18 laten toepassen op jouw haar als losse behandeling, of toevoegen bij een knip-/kleurafspraak. We leggen je alles tot in de puntjes uit. Treed binnen in de magical world of K18 hair repair!

SCALP.SPA program
De Scalp.Spa is speciaal gericht op het kalmeren en terug in balans brengen van de hoofdhuid. Deze treatment kun je bij ons in de salon laten doen en daarna thuis onderhouden. Huidschilfers, zweet, invloeden van buitenaf, haarproducten; een ophoping van vuil ontstaat op de hoofhuid. De hoofdhuid kan daardoor schilferig en jeukend gaan voelen. 

De detox ontgift door middel van perliet (microdeeltjes van vulkanisch lava); weg met dode huidcellen, ontstopte poriën en ophoping in de haarzakjes! Wanneer de hoofdhuid goed gereinigd is, kunnen de voedende werkstoffen van je shampoo, conditioner en masker veel beter hun werk doen. De multi-treatment bevat o.a. een hoofdhuidmassage gebaseerd op Indiase technieken die de bloedsomloop stimuleert. Dat bevordert haargroei weer.

AT.HOME kuur
Met de hoogwaardige regimes van Kevin.Murphy gebruiken we de allernieuwste technologieën en het beste uit de natuur om beginnende haarproblemen tegen te gaan. Een kuur kun je thuis uitvoeren met een gepersonaliseerd programma van jouw hairdesigner. Bijvoorbeeld voor:

  • Meer volume
  • Versterken en verdikken van fijn haar of voorkomen van haaruitval
  • Herstellen en revitaliseren van dof en futloos haar
  • Body en veerkracht teruggeven aan lang, oud haar of chemisch behandeld haar
  • Herstellen van geblondeerd haar
  • Verzachten en glad maken van dik, grof haar
  • Definiëren en boosten van krullen

Waar loop jij dagelijks tegenaan met jouw haar?

Keratineboost
Keratine is een lichaamseigen proteïne. Het zit onder andere in je haar, huid en nagels. De stof zorgt voor kracht en flexibiliteit. Natuurlijk haar bestaat voor 95% uit keratine, maar de hoeveelheid neemt af als je het intensief föhnt, verft en behandelt. Met onze keratineboost treatment geven we een shot zodat de verloren proteïne weer aangevuld wordt.

Verwar onze treatment niet met de chemische behandeling waar je haar stijl van wordt. Onze treatment is op basis van natuurlijke ingrediënten dat naast geconcentreerde keratine, vitamines, eiwitten, kokos en arganolie bevat. Het pluizen van je haar wordt sterk verminderd, daardoor is het wel makkelijker om je haar te stijlen na de behandeling. We vertellen je er alles over!

Boek nu online
Healthy hair = happy hair

The Science Behind K18

Boek nu online