State-of-the-art haarkleuringen

Je haar laten verven bij Milano Pro is een premium, vernieuwende ervaring. De cruelty free kleurlijn COLOR.ME van KEVIN.MURPHY, is een parabeen-, PPD- en ammoniavrije kleurlijn op basis van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Met pH.D verdiepen we het kleurresultaat terwijl de conditie van jouw haargezondheid bovenaan blijft staan.

De basis van COLOR.ME bestaat uit ingrediënten zoals honing, shea boter, aloë vera en granaatappel, met de functie om het haar op te bouwen en versterken, anti aging en te beschermen tegen kleurvervaging en UV. Daarnaast geeft de innovatieve Molecular Couple Guarantee technologie minder kans op kleurvervaging, allergische reacties en beschadiging van het haar en hoofdhuid.

Onze hairdesigners zijn gespecialiseerd in kleurcorrecties, high & low lights en de balayagetechniek. Of wat denk je van hair glossing, mode- en karakter kleuringen of het bijwerken van je uitgroei. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat zijn jouw wensen en ideeën, of mogen we je verrassen met een make over die jouw individualiteit benadrukt?

Boek nu online
State-of-the-art haarkleuringen
Boek nu online