HELAAS ZIJN WE TOT NADER BERICHT BEPERKT OPEN

Wegens ziekte en blesure leed bij onze medewerkers kunnen wij geen afspraken inplannen. Wij vinden het heel vervelend als jouw afspraak niet door kan gaan en wij deze niet kunnen herplannen.  

Milano Pro is een session.salon by Kevin Murphy. Dat wil zeggen dat onze hairdesigners exclusief opgeleid zijn tot brand specialist.

Met onze hairdesigners ga je voor een gepersonaliseerde look die jouw beste features accentueert. What’s in bij Milano Pro, is wat jou tot de beste versie van jezelf maakt! Onze behandelingen zijn gebaseerd op het skincare for your hair-concept van KEVIN.MURPHY met gespecialiseerde aandacht en programma’s voor haar- en hoofdhuidproblemen.

In de Wash Experience worden je zintuigen ondergedompeld in een transcendentale ervaring met rijk geurende actieve aroma’s van gecertificeerde biologische essentiële oliën. De bewezen, natuurlijke basis van alle washes, rinses, treatments en styling producten (vitamines, antioxidanten en plantenextracten gecombineerd met innovatieve skincare technologie) is de start van onze bewuste keuzes die leiden tot gezond en gorgeous hair.

The choices we make?

  • Parabeen- en sulfaatvrij
  • Ocean Waste Plastic verpakkingen
  • Eco friendly door natuurlijke ingrediënten verkregen uit microteelt, biologische begroeiing of ecologische oogsttechnieken
  • Cruelty free met PETA approved keurmerk
  • Vegan          
Boek nu online
HELAAS ZIJN WE TOT NADER BERICHT BEPERKT OPEN
Hair Design
HAIR DESIGN
Knippen, opscheren, styling
Color Design
COLOR DESIGN
Verven, uitgroei, highlights
Hair Care
HAIR CARE
Hoofdhuid- & haargezondheid
Hair extensions
HAIR EXTENSIONS
Lengte, volume, cosmedical

Kevin Murphy - Ocean Waste Plastic

Boek nu online