A touch of well being

Laat je onderdompelen in een wereld waar het draait om jouw beauty en welzijn. Waar jouw innerlijk én uiterlijk voorop staan. Wat is jouw mood vandaag? Onverdeelde persoonlijke aandacht; daar nemen we de tijd voor. Laat je heerlijk in de watten leggen door onze professionele cosmeticians en voel je als herboren…

Bij wellness en well being hoort onze mooie, biologische Slow Beauty Moments thee, die niet alleen heerlijk smaakt maar ook echt iets voor het lichaam doet. Zo werkt bijvoorbeeld de “Energetic” kruidenthee vochtafdrijvend, ontstekingsremmend en op de calorieverbranding en spijsvertering. De “Sweet touch” vruchtenthee werkt zuiverend en de “Courage” groene thee rustgevend. Vraag gerust eens naar ons thee menu!

Beauty en Spa feelings; een greep uit het aanbod

“Als tijd noch stress bestaan, komen lichaam en geest weer in balans.”

Huidverzorgende gezichtsbehandelingen
Huidverzorgende facials zijn – in tegenstelling tot intensieve huidverbetering – gericht op de algemene gezondheid van de huid, doordrenkt met de puurheid van zijdezachte aandacht en welbehagen. Het tempo laat jou relaxen, terwijl de huid verfrist wordt en weer gaat stralen! Met duurzame, innovatieve huidverzorging met hoogwaardige formules, zetten we een scala aan heerlijke facials neer waarin onze cosmeticians je met zorg en liefde meenemen op een ontspannende reis.

Wax bar
Ontharen van ongewenste haartjes op het lichaam of in het gezicht; het is een koud kunstje voor onze cosmeticians. Hygiënisch, relatief pijnloos, zonder irritaties en een heerlijk gladde huid als resultaat; waxing is niet voor niets zo populair! De haartjes blijven wel 3 tot 5 weken langer weg en komen zachter en steeds minder terug. Door de gecertificeerde Top Formula lijn van ItalWax en onze gespecialiseerde technieken, voel je er vrijwel niets van. Onze hars hecht alléén aan de haren en niet aan de huid. En de unieke samenstelling van hoogwaardige grondstoffen voorkomt allergische reacties. Voel je sexy en zelfverzekerd met een gladde, zijdezachte huid!

Een verblindende oogopslag
Hoe fijn is het, als je toch bij je cosmetician in de (verwarmde) stoel ligt, om gelijk even je wenkbrauwen te laten epileren of je wimpers te laten verven. Er is een compleet menu aan lash & brow behandelingen bij Milano Pro; van een brow touch up tot Henna brows en van semipermanente mascara tot wimperlift! Check het complete Lash & Brow aanbod.

Ontspanningsmassage
Massage is de ultieme vorm van ontspanning; total body wellness met onverdeelde toestemming om even alles los te laten. Onze ontspannende massages bevorderen de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen terwijl vermoeidheid en spanning bestreden worden. Op een zachte, vriendelijke manier, Dat revitaliseert de zintuigen en verfrist de geest. When it comes down to your comfort, we got you. We moedigen je aan om met jouw cosmetician te communiceren, zodat de massage op de meest prettige wijze gemaximaliseerd wordt. Laat je wegvoeren naar jouw droomplek en laat je eventueel verrassen met onze signature geurreis!

Massage & Spa Arabian Nights
Een betoverende ontdekkingstocht met de mystiek van Arabië! De purificerende Spa behandeling bevat een rugpeeling, een voedende rugpakking en een ontspannende massage van de rug, nek en schouders. Door een pakking aan te brengen, worden er enerzijds afvalstoffen afgedreven en anderzijds mineralen aan de huid toegevoegd. Na het aanbrengen van een pakking wordt de rug in folie gewikkeld en toegedekt met een deken. Zo wordt het lichaam weldadig verwarmd en kan de pakking goed intrekken; even tijd om de ogen te sluiten en weg te dromen naar fonkelende Arabian nights...

De plus treatment komt met een extra beenmassage, onze signature geurreis en verse, biologische thee met een zuiverende werking van binnenuit. Een weldaad voor body & mind; van binnen en van buiten weer als herboren!

Boek nu online
A touch of well beingA touch of well being
Boek nu online