Specialized in hand- & feet care

In het hart van Milano Pro bevindt zich de pedicure- en nagelstudio van Kathy van Elden. Een unieke samenwerking onder een gezamenlijk gedragen filosofie; een warm onthaal en vakkundige nail- en pedicure treatments.

Medische pedicure
De medische pedicure houdt zich, naast voetverzorging en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen zoals eelt, likdoorns, ingegroeide nagels, kloven, bezig met specialistische behandelingen zoals de risicovoet; waarbij ten gevolge van een ziekte of andere oorzaken een verhoogd risico aanwezig is op complicaties. Mooie voetjes en teennagels om mee te pronken, dát hoort ook bij pedicure. Met gelpolish zien jouw blote voeten er altijd verzorgd uit.

Wij zijn officieel verkooppunt van WandelWol; het antidruk-product dat bestaat uit een hybride melange van 100% schapenwol. Geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, voetstand-afwijkingen, pijnlijke likdoorns, wintertenen, hielspoor en bij branderig gevoel onder de bal van de voet.

Pretty nails
Er is geen betere finishing touch voor je look dan mooie handen en een set perfect afgewerkte nagels. En daarvoor ben je op de juiste plek! Er wordt gewerkt met natuurlijke verstevigende gel en een oneindig assortiment (meer dan 10.000 kleur- en glittercombinaties!) van Astonishing, Lily Nails en Gelish. Leef je helemaal uit met al je nail art ideeën; fairy dust, chroom, stempels, mat- of glans afwerking; de mogelijkheden zijn oneindig. Gelnagels zijn helemaal ‘in’. Ze zijn dun, sterk en zien er echter uit dan ooit. Samen met Kathy ga je voor een optimale nagellengte en -vorm die past bij jouw wensen en leefstijl.

Programma voor nagelbijters
Nagelbijters hebben vaak pijnlijke en gevoelige handen die ze graag verstoppen. Hier is een speciaal programma voor ontwikkeld. Tijdens het behandelplan genezen je vingers en nemen je nagels weer een normale vorm aan. Het is intensief in het begin, maar het levert je mooi verzorgde handen en nagels op waar je trots op zult worden. Love and show your nails!

Wellness voor handen en voeten
Hard werkende handen en voeten hebben ook relaxing time nodig! We combineren de beste technieken en producten om jou dat me time moment te geven waar je zo aan toe bent. Je handen of voeten krijgen een boost door de huid te versterken en te verzachten. Even vertragen met een ontspanningsmassage of stimuleer het zelfgenezend vermogen met een voetreflexmassage. Dat is een cadeautje aan jezelf.

Boek nu online
Specialized in hand- & feet care
Boek nu online