Haartje voor haartje een natuurlijk intense look

Wimpers en wenkbrauwen zijn de it-trend op het gebied van beautylooks van de afgelopen jaren. Simpel epileren is er niet meer bij; wenkbrauwen mogen gezien worden en wimpers draag je het liefst zo insta-waardig mogelijk. Looks, trends en technieken volgen elkaar in een razend tempo op. Niet gek dus dat wimpers en wenkbrauwen een geheel eigen onderdeel zijn gaan vormen binnen de salon.

De hoogste kwaliteit en veilige technieken
Als het om je ogen gaat, neem je genoegen met niets minder, en dat begrijpen wij als geen ander. Een veilige, hygiënische omgeving met opgeleide lash & brow experts en de bewuste keuze voor de beste merken; dat is de norm!

Met Perfect Eyelash en Elleebana - de hoogste standaard in de internationale beauty en lash & brow industrie - garanderen we jou alleen de beste werkzame stoffen; vegan en cruelty free. Perfect Eyelash is hét leading Dutch based wimper- en wenkbrauw kwaliteitsmerk voor professionals en Elleebana is de Australische autoriteit op het gebied van Henna brow kleuringen. Daarmee beginnen onze veilige, resultaatgerichte en custom treatments voor jouw wimpers en wenkbrauwen!

Wat zijn jouw favoriete lash & brow treatments? One-by-one of volume wimperextensions, een lash volume lift, semi permanente mascara, brow styling, deluxe care, of de henna brow treatment?

Onze lash & brow experts kennen de trends op het gebied van oogverblindende beautygeheimen. Check ons menu en laat jouw schoonheid stralen. Verliefd in één oogopslag….

Boek nu online
Haartje voor haartje een natuurlijk intense look
Boek nu online