Natuurlijke schoonheidskracht

Huidverbeterende skincare
Get Glowing met Alpha-H! Het is onze missie om jouw huid te transformeren, haar veerkracht op te bouwen en haar gezondheid en vitaliteit voor het leven te beschermen. Alpha-H is duurzaam gemaakt aan de Australische kust en voorloper in klinisch geavanceerde, resultaatgerichte, corrigerende skincare.

De formuleringen combineren de voordelen van klinisch bewezen actieve stoffen met antioxidantrijke plantaardige ingrediënten. Daarmee bieden we resultaat voor het volledige spectrum van huid(structuur)problemen; pigment- en ouderdomsvlekken, melasma, acne, grove porien, dehydratatie, slecht doorbloede, verdikte (rokers)huid en een vale, ongelijkmatige teint. Het is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

Cosmeceuticals
ALPHA-H is een meervoudig award winning cosmeceutical merk dat als voorloper op het gebied van huidverbetering het gat opvult tussen skincare en de cosmetisch arts of dermatoloog. We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aan ligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan in cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid.

Fruitzuren
Met een geschiedenis van 25 jaar is Alpha-H een pionier en autoriteit in het gebruik van glycolzuur (fruitzuur) en andere accelerende zuren. Fruitzuren worden ook wel alfa hydroxy zuren genoemd; wat meteen de naam Alpha-H verklaart. We werken met verschillende soorten (fruit)zuren zoals melkzuur en hyaluronzuur, naast de hoge percentages werkstoffen zoals retinol, peptiden en vitamine A, B, C en E. Deze ingrediënten dringen door tot in de dieper gelegen huidlagen om zo van binnenuit de huidverbetering te bewerkstelligen.

Resultaatgericht programma
Ons huidverbeterende programma biedt gezichtsbehandelingen, peelings en bindweefselmassage. De intensieve fruitzuurpeeling bevat naast glycolzuur ook salicylzuur en melkzuur. Deze combinatie staat garant voor fantastische resultaten op het gebied van moeilijk te behandelen melasma, (acne)littekens, zonschade, elastose en diepe rimpels. De bindweefselmassage zorgt ervoor dat de doorbloeding gestimuleerd wordt en de fibroblasten geactiveerd worden, zodat er meer celactiviteit ontstaat. Daardoor komt de collageen aanmaak weer op gang en verbeterd de stevigheid en conditie van de huid.

“Think of it as a conditioning workout. Begin any fitness program and your muscles get sore. You want to give up. It seems too hard.
But then you see results. As you progress, you become stronger, healthier and more resilient. The key is to stick with the program. The same goes for skin.”

Boek nu online
Natuurlijke schoonheidskracht
Boek nu online